Asunto Oy Sorjalax - pörssihinnat ovat aina halvimmat

On tärkeää saada juuri itselle sopivaksi muokkautuva sähkösopimus

Ykkösvaihtoehtona pörssisähkö

Asunto Oy Sorjalaxille, espoolaiselle talonyhtiölle, etsittiin loppuvuodesta 2016 uutta pörssisähkösopimusta. ”Pörssihinnat ovat aina markkinoiden halvimpia. Tämä pätee myös sähköön”, markkinoihin perehtynyt taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Petteri Räty toteaa.

Sopimusvaihtoehtojen vertailussa Sorjalaxilla päädyttiin PKS:n Priimaplussaan ja sähkön tuotantomuodoksi valittiin vesivoima. ”On tärkeää saada juuri itselle sopivaksi muokkautuva sähkösopimus. Sehän on bonusta, jos halvan hinnan päälle saa muitakin toivottuja ominaisuuksia. Meille se oli tässä tapauksessa mahdollisuus vihreään sähköön sertifikaatteineen”.

Hintakiinnityksillä ennakoitavuutta sähkölaskuun

Priimaplussan hinnankiinnitysmahdollisuus on tuonut turvaa pörssisähkön vaihteleviin hintoihin. ”Kassavirran ennakoitavuus on merkittävä tekijä taloyhtiön toiminnassa. Budjetti määrittää yhtiövastikkeet ja siksi myös sähkön osuus on hyvä pystyä arvioimaan etukäteen”, Räty selittää

”On ollut helpompi ennustaa sähkölaskun loppusummaa tekemällä itse hinnankiinnityksiä Live-palvelussa. Kun hinta on kiinni, ei tarvitse pelätä budjetin ylittymistä sähköenergian osalta.”


Tutustu myös isännöitsijän näkökulmaan miksi Priimaplus oli oiva valinta


Liity nerojen joukkoon!

Lotta Lilja

Lotta Lilja

+358 40 9223322
Soita meille, niin kerromme, kuinka helppoa energiakulujen hallinta nykyään on!