Heinosen Leipomo - etua pörssisähkön edullisista aamutunneista

Hintahyötyä varhaisen aamun halvoista tunneista

"Saamme nyt kaiken hintahyödyn varhaisen aamun halvoista tunneista"

Vuonna 1968 perustettu Heinosen Leipomo siirtyi muutamia vuosia sitten uusien yrittäjien omistukseen ja liiketoiminta alkoikin pian laajentua voimakkaasti. Kovasti kilpailulle perinteiselle leipomotoiminnalle haettiin laajempaa pohjaa ja synergiaa avaamalla kahvilamyymälä kaupungin keskustaan. Liikeidea osuikin hyvin ajan hermoon, sillä asiakkaat ottivat uunituoreet leivonnaiset ja kevyet keitto- ja salaattilounaat ilolla vastaan. Menestyksen myötä kahviloita on avattu pikkuhiljaa lisää ja tällä hetkellä niitä on jo neljä.

"Pullat ja patongit puhtaista, paikallisista jauhoista"

- Valmistamme kaikki leipomotuotteemme paikallisista Liperin Myllyn jauhoista alusta loppuun itse ja käsityönä. Panostamme erityisesti laatuun, joustavaan palveluketjuun, palveluun ja tottakai tuoreuteen. Nämä ovat tämä liiketoiminnan elinehto tänä päivänä ja niiden avulla me ainakin olemme pärjänneet, kertoo yrittäjä Petri Halonen.

- Sähkön osuus meidän liiketoiminnassamme on merkittävä. Paistaminen vie energiaa ja sitä kuluu myös kahvilatoiminnan pyörittämiseen. Sen vuoksi sähkösopimuksen valintaan piti ihan paneutua ja PKS:n Priimaplus osoittautui selvästi parhaaksi vaihtoehdoksi meille. Saamme nyt hyödynnettyä paistamisessa kaiken hintahyödyn varhaisen aamun halvoista tunneista. Sen lisäksi erityisesti tykkään sopimukseen kuuluvasta Live-palvelusta, josta voin seurata kätevästi kaikkien toimipaikkojemme energian käyttöä ja kustannuksia, kiittelee Halonen.

#

Lue lisää Heinosen leipomosta osoitteesta:

www.heinosenleipomo.fi

Liity nerojen joukkoon!

Lotta Lilja

Lotta Lilja

+358 40 9223322
Soita meille, niin kerromme, kuinka helppoa energiakulujen hallinta nykyään on!