Isännöinti Lieksa Eija Salmi - PKS hoitaa sähkön hinnan seuraamisen

Minä hyödynnän pörssisähkön hintaetua ja PKS pitää huolen kaikesta muusta

Huolettomuutta sähkösopimukseen

Isännöinti Lieksan yrittäjä Eija Salmen päivistä ei puutu tohinaa: ”Asiakkaista huolehtiminen ja heidän ongelmiensa ratkaiseminen ovat etusijalla työssäni. En pidä sen kummemmin kirjaa työtunneistani. Jos asiakkaalle sattuu vesivahinko, menen avuksi paikalle kellonajasta riippumatta.”

Isännöitsijän kiireisen arjen keskellä Salmi tarvitsee sähkösopimukseltaan lähinnä huolettomuutta. ”Ei taida olla realistista, että löytäisin aikaa sähkön hintojen tutkiskeluun. On helpottavaa, kun oma sähköyhtiö hoitaa sähkön hinnan seuraamisen ja kiinnittää sitä puolestani aina sopivimpaan pörssihintaan."

Vapaa-aika olennaiseen

Priimaplus-asiakkaana yrittäjän ei ole tarvinnut käyttää aikaansa sähköasioihin. ”Isännöitsijällä on niin paljon muutakin kilpailutettavaa – remonteista kiinteistönhuoltoon. Minä hyödynnän pörssisähkön hintaetua, ja PKS pitää huolen kaikesta muusta. On ehdottomasti vaivattomampaa, kun itse saan keskittyä pitämään huolen asiakkaistani.”

Vapaa-aikansa isännöitsijä haluaa omistaa mökkeilylle ja perheelleen, erityisesti tyttärentyttärelleen. Lisäksi jo neljä erilaista isännöitsijätutkintoa suorittaneelle Salmelle uuden oppiminen on tärkeä osa elämää. ”Isännöinti muuttuu alana jatkuvasti, ja isännöitsijän on pysyttävä ajan hermolla esimerkiksi rakentamisen suhteen. Jos löydän vapaa-aikaa joskus enemmän, haluaisin opiskella lisää”, Salmi pohtii.


Lue myös Asunto Oy Sorjalaxin kokemus Priimaplus-sähkösopimuksesta


Liity nerojen joukkoon!

Lotta Lilja

Lotta Lilja

+358 40 9223322
Soita meille, niin kerromme, kuinka helppoa energiakulujen hallinta nykyään on!