#

Paras sähkön hinta Hinnankiinnityspalvelulla

Hinnankiinnityspalvelussa valtuutat PKS:n pörssisähkön ammattilaiset tekemään puolestasi hintakiinnityksiä, joiden tavoitteena on varmistaa yrityksellesi ennustettava ja kilpailukykyinen sähkön hinta, eli tuottaa yrityksellesi hintaetua. Hintakiinnitykset tehdään ennalta määritettyjen riskienhallinnan periaatteiden mukaan ja niillä tavoitellaan mahdollisimman ennustettavaa ja edullista hintatasoa.

Olemme aktiivinen toimija Pohjoismaisessa Nord Pool -sähköpörssissä ja seuraamme sähkömarkkinaa sekä sähkön hinnan kehitystä tiiviisti joka päivä. Sähkömarkkinoiden toiminnan ymmärtäminen onkin koko liiketoimintamme perusta ja osaamisemme ydin. Vuosien varrella kertynyt kokemuksemme ja näkemyksemme on veloituksetta käytettävissäsi, kun otat Hinnankiinnityspalvelun käyttöösi. Voit tehdä hintakiinnityksiä myös itse, vaikka sinulla olisi Hinnankiinnityspalvelu käytössä. Hinnankiinnityspalvelu on Priimaplus-asiakkaalle maksuton.


Haluaisitko käyttää päästötöntä sähköä?

Priimaplus-asiakkaana voit luoda lisää kiinnostavuutta yrityksellesi ja tuotteillesi käyttämällä GO-alkuperämerkittyä sähköä. GO-alkuperämerkinnän myötä yrityksesi toiminta on sähköenergian osalta päästötöntä.

Energiamuotojen osalta valittavissasi ovat vesivoima ja tuulivoima. Voit valita GO-alkuperätakuun yrityksesi sähkölle kätevästi LIVE-palvelussa. Valitsemasi GO-sähkön toimitus alkaa seuraavasta päivästä alkaen ja päättyy heti, jos haluat vaihtaa toiseen tuotantomuotoon. Käyttöhistoria näkyy Live-palvelussa vihreällä värillä merkattuna. GO-sähkölle muodostuu markkinoilla kysynnän ja tarjonnan mukaan pieni lisähinta, joka lisätään yrityksesi sähkön toimitusmarginaaliin. Ilman GO-valintaa yrityksesi käyttämä sähkö koostuu siitä eri tuotantomuotojen yhdistelmästä, jolla kulloinkin Suomessa energiaa tuotetaan.

Liity nerojen joukkoon!

Lotta Lilja

Lotta Lilja

+358 40 9223322
Soita meille, niin kerromme, kuinka helppoa energiakulujen hallinta nykyään on!